Szórakozás

Örökbe fogadna és társat szeretne a TV2 műsorvezetője

Sokáig nem hiányzott a párkapcsolat Vámos Erikának. A csinos tévés azt állítja, nincs ideje ismerkedni, de már nagyon vágyik a szerelemre.

Bár jó ideje egyedül él Vámos Erika, amióta rendbejöttek gerincproblémái, úgy érzi kitágult körülötte a világ. A TV2 műsorvezetője nagyon vágyik egy új szerelemre, de mivel nagyon sokat dolgozik, a nagy Ő csak nem kopogtat nála.

“Sokáig nem is akartam ezen változtatni. El tudom magam tartani, szerencsére nem kell senki segítsége, és a közérzetem is jó volt szingliként. Nemrég azonban valami megváltozott bennem, elkezdtek hiányozni dolgok, és rájöttem, újra kész vagyok egy párkapcsolatra. Megtörtént már, hogy az utcán leszólított valaki, így nem lepődnék meg, ha ez ismét megtörténne. De az sincs ellenemre, ha a munkáim során talál rám a szerelem” – vallja a csinos tévés, aki a közelmúltban arról is beszélt, hogy szeretne örökbe fogadni.


A szintén szingli Tóth Vera is örülne, ha idén nyáron végre rátalálna a szerelem, és esténként hozzábújhatna valakihez. Nem adta fel Bálint Antónia sem, hogy valaha társra leljen. Az egykori szépségkirálynő azt állítja, készen áll egy kapcsolatra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik