Szórakozás

Bakács: Súlyos baki, hogy ByeAlex megy Malmőbe

ByeAlex (ByeAlex)
ByeAlex (ByeAlex)

A kritikus szerint A Dal győztesének semmi hangja, és a produkciója is nulla.

Bakács Tibor Settenkedő az idei Eurovízió-győztesről sincs jobb véleménnyel, mint a Compact Discóról, aki tavaly képviselte hazánkat Bakuban. A kritikus szerint óriási baki volt az országtól, hogy ByeAlexnek ítélte oda az első helyezést.

Fotó: Facebook

“Érdekes kalandozás lesz ez a magyaroknak a világban. Meg kell érteni: a magyar embereknek elegük van mindenből, ezért történhetett ez a súlyos baki is, hogy ByeAlex képvisel bennünket Malmőben. A dala jó lenne, ha tudna énekelni és előadni, de semmi hangja és a produkció is nulla. Igaza van abban, hogy nem akar a média bugyrában elveszni, ezért nem engedi közel magához az újságírókat, ám olvastam a napokban, hogy orrműtétre vállalkozott, ebből csak azt tudom megállapítani, hogy elkapta a hév, és igencsak gyorsan akar a csúcsra jutni, megtetszett neki a hírnév. Attól a hangja szebb nem lesz. Hát, gratulálok neki! Bár igaz, amit a Compact Disco egy évvel ezelőtt megcsinált, arra ő is képes” – fejtette ki véleményét az Új Ásznak Bakács.

ByeAlex nem hagyta szó nélkül a kritikát, Facebook oldalán vágott vissza a megmondónak. “Hagyjuk már ezt a fickót is. Nem vagyok bulvárolvasó, de az a sok szemétség hozzám is eljutott amit anno róla firkáltak össze legatyásodása okán. Ha ostoba lennék el is hinném mindet. Unok magyarázkodni már… De érdekelne kinek mennyire voltak professzionálisak az első lépései… Orrműtétem azonban még mindig nem volt drága kritikus Úr” – írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik