Szórakozás

Komoly szenvedélybetegséggel küzd Bakács Tibor?

Nem az ominózus téliszalámi-lopása volt az egyetlen Bakács Tibornak. A kritikus korábban is zsebre rakott ezt-azt.

Az utóbbi időben keveset hallat magáról Bakács Tibor. A Megasztár után  egyre inkább háttérbe húzódó kritikus mostanra szinte teljes hallgatásba burkolózott. Az egykori ítész ezt követően csak hirtelen ötletből vezérelt bolti lopásával került újra reflektorfénybe, amelyre egyáltalán nem büszke. Bakács Tibor hónapokkal ezelőtt egy rúd téliszalámi és kevés sajt eltulajdonítása miatt került újra a középpontba.


Bakács korábban néhány könyvet is eltulajdonított, hiszen azoknak az elcsenését nem érzete bűnnek

A kritikus az egyik napilapnak elismerte, hogy nem az volt az első eset, amikor eltulajdonított valamit. Mint azt bevallotta, korábban néhány könyvet is eltulajdonított: azok zsebre vágását nem érzete bűnnek. Bár a kritikus állítja, hogy nem szenvedélye a lopás, az általunk megkérdezett szakértő a kleptománia jeleit is felfedezni véli Bakács viselkedésében.

„Nagyon nehéz látatlanba bármit is mondani. Azonban bizonyos, hogy mivel nem egyszeri esetről van szó, felmerülhet a kleptománia gyanúja is. Különösen azért, mert – a híradások szerint – nem előre eltervezett lopásról, hanem hirtelen jött vágy miatt került sor az élelmiszer eltulajdonítására. A többszöri alkalom és a hirtelen vezérelt ötlet kivitelezése akár pszichés megbetegedésre is utalhat, amelyet pszichoterápiával hatékonyan lehet kezelni” – mondta a Hír24-nek a szakértő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik