Szórakozás

Rettentő pofátlan az RTL Klub exsztárja – meg is büntetik érte

Gáspár Laci és Győző is élvezettel parkol tilosban. Ám rajtuk kívül még számos celeb fütyül a törvényi előírásokra.

Szinte nincs olyan hónap, amikor valamelyik ismert médiaszemélyiségnek ne gyűlne meg a baja a hatóságokkal. Így volt ez legutóbb Gáspár Győzővel is, aki az egyik napilap információi szerint tiltott helyen parkolt. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a show-man ‒ elmondása szerint ‒ csak egy rajongója kedvéért állt arrébb, hogy fotót készíthessenek. Ám pechére épp egy tiltott helyre sikerült beállnia szlovák rendszámú autójával. Győzike csupán azzal nem számolt, hogy a napilap egy szemfüles olvasója nemcsak az esetnek, hanem annak is szemtanúja volt, hogy állítólag rövidke parkolása alatt a roma show-man egy közeli üzletben is megfordult…

Úgy látszik, a név kötelez. Hiszen Győzi rokona, Gáspár Laci, a Megasztárból ismertté vált énekes is néha rosszfiúvá válik. Így volt ez akkor is, mikor lencsevégre kapták az egyik bevásárlóközpont előtt, amint éppen tilosban parkolt. Az énekes akkor teljesen kikelt magából, amiért az esetet nyilvánosságra hozták, ám úgy látszik, azóta sem tanult a saját hibájából. Lacinak ugyanis a közelmúltban ismét sikerült rossz helyen megállnia. Szabálysértését ismételten lencsevégre kapták.

Természetesen minden a véletlenre fogható, ezt pedig Liptai Claudia is tudja. A vörös démon elhunyt édesanyja rokkantkártyájával élt vissza, a rendőrségen azt állította, a rakoncátlan igazolvány akkor csusszant ki a napellenző mögül, amikor ő már lezárta az autót.

Vajon ki lesz a következő pofátlanul parkoló vagy sorozatos szabálysértő hírességünk?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik