Szórakozás

Sírva búcsúzott a Csillagvirág Klinikától Zsófi

kondákor zsófi (kondákor zsófia, )
kondákor zsófi (kondákor zsófia, )

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel közös gyermeküket várja, ami nemcsak saját életük forgatókönyvét, de a Csillagvirág Klinika történéseit is alaposan átírta. Tegnap forgatott utoljára.

Zsófit már csak április közepéig láthatják a nézők a TV2 képernyőjén. Veronka ugyanis tegnap leforgatta az utolsó jelenetét a Jóban Rosszban sorozatban. Az ötödik hónapban járó színésznő egy picit el is elérzékenyült, amikor elbúcsúzott kollégáitól. A színésznő kisfia, a hatéves Beni után második gyermekét várja, így fiatal kora ellenére már gyakorlott szülőnek számít. Egyre gömbölyödő pocakjára nagyon büszke, de ebből a sorozat nézői semmit nem vehetnek észre.

(Fotó: TV2)

“Nem árulhatok el semmit a távozásom pontos körülményeiről, annyit megsúgok, hogy Lux Endrének, a szekta vezetőjének köze lesz hozzá. Izgalmakban és fordulatokban nem lesz hiány, de az maradjon titok, hogy Veronka visszatérhet-e Csillagkútra” – mondta a Borsnak a színésznő, akinek mától nincs más dolga, mint hogy készüljön a baba érkezésére és élvezze a várandósság minden pillanatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik