Szórakozás

Claudia átszellemül Gesztesi közelében

Összehozná a zsűri Liptait Claudiát és Gesztesit: mindannyian kitartóan próbálják újra összeboronálni az egykori álompárt.

A Nagy Duett egyetlen adása sem végződhet anélkül, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös múltja ne kerüljön terítékre. Az egykori házasok sokat húzzák egymást, amit a legutóbbi műsorban a zsűri sem hagyott szó nélkül.

Fotó: TV2

“Szívesen látnám őket újra együtt. Amikor egymás mellett állnak, Claudia arcára valamilyen megmagyarázhatatlan átszellemültség ül ki, érdemes lenne visszanéznie magát” – magyarázta a Borsnak Balázs Klári, aki az adásban sem félt kimondani a véleményét: Claunak meg kell végre bocsátania.

Klárika külön-külön is kedveli Claudiát és Gesztesit, de együtt még jobban szeretné őket, és így gondolja Kasza Tibi is. “Cuki páros az övék, imádnám, ha újra összejönnének” – mondta lapunknak a zenész.

Az érintettek mindezek ellenére szeretnék, ha senki sem reménykedne tovább az összemelegedésükben. “Elváltunk, külön családban élünk. Neki is meg­van a maga élete, nekem is megvan a magamé. Továbbra is csodálatos nőnek tartom Claudiát, de hiába bizakodnak a kerítők” – reagált röviden a Bors kérdésére Gesztesi Károly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik