Szórakozás

Börtönre ítélték Claudiáék támadóját

birosag(210x140)(11).jpg (bíróság)
birosag(210x140)(11).jpg (bíróság)

Hiába tagadta bűnösségét P. Péter, aki tavaly év elején támadt rá a Széll Kálmán téren Liptai Claudiára és volt élettársára, B. Péterre, a bíróság felfüggesztett börtönre ítélte.

Liptai és élettársa, valamint egy négyfős társaság még tavaly év elején vesztek össze azon, hogy kinek a taxija érkezett meg. A vita verekedéssé fajult. Liptai Claudia akkori kedvese, B. Péter lett az eset legnagyobb kárvallottja, eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult.

Fotó: TV2

A bíróság csütörtökön hirdetett ítéletet a súlyos testi sértés miatt indult büntetőügyben. P. Péter védője mindent megpróbált, hogy a támadó várható büntetését enyhítse, de hiába. Kiderült, hogy a férfi egy korábbi, garázdasági ügye miatt kapott próbára bocsátása éppen akkor lett jogerős, mielőtt a verekedés történt. Így ezt az ügyet a bírónő összevonta a súlyos testi sértés ügyével. Ráadásul P. Péter ellen hasonló ügyben egy harmadik eljárás is zajlik. Ezek miatt döntött úgy a bírónő, hogy az ügyvéd által kért felmentés vagy pénzbüntetés helyett börtönbüntetést szab ki, igaz, mint fogalmazott, ad még egy esélyt a vádlottnak, ezért az 1 év 6 hónap börtön végrehajtását három évre felfüggesztette – írja a Blikk.

Liptai Claudia és volt élettársa nem volt ott a tárgyaláson, nem is idézték be őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik