Szórakozás

Beleőszült a sokkba Liptai Claudia

liptai-claudia(210x140)(1).jpg (liptai claudia)
liptai-claudia(210x140)(1).jpg (liptai claudia)

Néhány óra leforgása alatt őszült meg Liptai Claudia. A drámai változás a szülőszobában zajlott le, miközben életet adott kislányának, Pankának.

A SuperMokka műsorvezetője azon kevesek közé tartozik, akiknek minden hajszín jól áll. Liptai a pályája kezdetén dögös vörösként vonult be a köztudatba, aztán barnára váltott, majd az utóbbi időben a szőkénél kötött ki. Ez nemcsak azért volt jó választás, mert fia­talítja, hanem azért is, mert jobban elfedi az ősz hajszálakat. Claudiának ugyanis már erre is oda kell figyelnie, pedig csak idén tölti be a negyvenet.

Az őszülésének különleges oka van: szülés közben hirtelen fehéredett ki a haja. “Mielőtt velem megtörtént, azt gondoltam, hogy városi legenda, hogy valaki egyetlen éjszaka alatt meg tud őszülni. Amikor a kislányommal vajúdtam a kórházban tizenhét órán át, konkrétan kifehéredett a homlokom kontúrja körbe, és azóta is így maradt. Kémiailag nagyon sok behatás van most a hajamban, hogy ilyen színű legyen, ez a szakmámmal jár. Meg egyébként sem akarnék ősz lenni” – idézi Claudia szavait a Bors.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik