Szórakozás

Liptai Claudiáék támadója kiborult

Liptai Claudia (Liptai Claudia)
Liptai Claudia (Liptai Claudia)

Túlságosan súlyosnak találja büntetését Liptai Claudia és egykori kedvese támadója. A férfi azt állítja, nem ütötte meg ököllel a volt Mokka-szerkesztőt.

Ahogyan a Blikk nyomán megírtuk első fokon egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Liptai Claudia volt barátjának támadóját. A Bors információi szerint P. Péter teljesen kiakadt a bíróságon.

Másfél éve Liptai Claudia és akkori kedvese, B. Péter egy ismert budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén töltött este után a taxijukra várakoztak, amikor összeszólalkoztak egy társasággal. Az egyikük, P. Péter a vád szerint úgy megütötte Liptai akkori barátját, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Alapinformációk szerint a férfi  kapott ilyen súlyos ítéletet, mert a bűncselekményt próbára bocsátása alatt követte el, amelyet még anno garázdaságért kapott.

“Semmilyen verekedés nem volt, mégis bűnösnek vagyok beállítva. Ököllel nem ütöttem meg senkit, ők voltak, akik agresszíven viselkedtek, alkohol befolyásoltsága alatt álltak. A sértett utánam futott, utánam rúgott, utánam ütött. Azért, mert közszereplőről van szó, amit mondanak, az szent” – értetlenkedett a bíróság előtt az utolsó szó jogán P. Péter, írja a Bors.

A bírónő indoklásában kiemelte: nem hihető, hogy P. Péter nem ököllel ütött, ugyanis a sértettnek nyílt orrcsonttörése lett, és a bal felső metszőfoga elmozdult a helyéről. Bár a vádlott azzal védekezett, hogy ezeket a sérüléseket B. Péter akkor is szerezhette, amikor őt kergetve a villamossíneken elesett, a bírónő rámutatott: a kergetőzésnél a sértett orra már vérzett, tehát sérüléseit nem szerezhette később.

Liptai Claudia a napilap kérdésére nem kívánta kommentálni az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik