Szórakozás

Tanácstalanok az x-faktoros Kováts Vera orvosai

Az énekesnő titokzatos betegség miatt került kórházba a múlt héten. Kováts Vera már jobban van, de orvosai nem tudják, mi váltotta ki panaszait.

Már kiengedték a kórházból Kováts Verát, akit néhány nappal ezelőtt még infúzióra kötve ápoltak. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az X-Faktor fiatal énekesnőjét hat orvos vizsgálta, de egyikőjük sem tudta megállapítani, hogy milyen betegség kínozza.

Fotó: RTL Klub

“Még nem gyógyultam meg teljesen, de már jobban vagyok. Mindennek ellenére még mindig nem derült ki, hogy mi volt a baj. Hirtelen lettem rosszul. Először a derekam fájt nagyon, majd nem tudtam felállni és ájuldoztam. Nagyon megijedünk, mert egyik orvos sem tudta, hogy mi van velem. Mindannyian más gyógyszert írtak fel és más módszerrel kezeltek, és mondták, hogy felejtsük el, amit kollégájuk mondott” – mesélte a 8:08 Minden Reggelben Kováts Vera.



Az x-faktoros azt gyanítja, hogy betegsége pszichés eredetű, ugyanis az elmúlt időszakban túl stresszes az élete.
“Nagyon sok dolog van, ami most körülöttem forog, és amire figyelnem kell. Egyre közelebb van az érettségi, közben a munka, zenélés, előadások, dolgozatok. Nagyon sok minden nyugtalanít most” – mondta Kováts Vera, akinek még nem ért véget a kálváriája: hamarosan újabb vizsgálatokat végeznek majd el rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik