Szórakozás

Infúzióra kötötték az x-faktoros Kováts Verát

Titokzatos kór kínozza: infúzióra kötötték, hat orvos vizsgálta, de egyelőre nem tudni, mitől lett rosszul az X-Faktoros énekes, akit kiszáradás miatt kellett bevinni a kórházba.

Orvosai nem tudják, milyen betegség támadta meg Kováts Verát. Az X-Faktor tizennyolc éves feldedezettje vasárnap óta nyomja az ágyat. Az énekeslány, aki egy éve lelkesen készíti gimnáziumi diplomaelőadását, azután lett rosszul, hogy sikeresen leadta az érettségit megelőző vizsgamunkáját.

(Fotó: Prizma Tv)

“Egy hete vagyok beteg, és hat orvosból egy sem tudta megmondani, mi bajom van. A hátam fáj, és annyira hánytam, hogy kiszáradtam, így pár órára infúzióra kötöttek a kórházban. Fura, de nincs se hőemelkedésem, se lázam” – mondta a Borsnak erőtlen hangon a napok óta ágyat nyomó Vera.

Bár az orvosok szerint nem vírusfertőzés áll rosszullétének hátterében, az énekespalánta reménykedik abban, hogy tévednek, és mégiscsak egy kósza fertőzéssel kell felvennie a harcot, nem egy titokzatos kórral. Most nem tehet mást, mint pihen, sok folyadékot, gyümölcsöt fogyaszt, és bízik benne, hogy mielőbb találkozhat a rajongóival, akiket alaposan megijesztett, amikor azt írta közösségi oldalára: baj van. Verát szülei ápolják, de kedvesére, Balázsra is számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik