Szórakozás

Apjaként szerette Hada Fábryt – Sosem volt belé szerelmes

Egy újabbat csavart a történeten Fábry egykori szeretője, Hada Renáta. Az újságírónő most azt állítja, nem férfiként, sokkal inkább apaként szerette a show-mant. Annak fényében ez mindenképpen különös, hogy 12 évig folytatott viszonyt Fábryval.

“Semmit nem bántam meg! Bár az újságok – tévesen – azt írták, hogy én szerelmes voltam ebbe az emberbe, de ez nem igaz! Egyéves koromig élt velünk apám, és aztán többé nem volt rám kíváncsi. Apa nélkül nőttem fel, és úgy éltem le az eddigi életemet, hogy egy apára vágytam. A szerelmemet így apámként szerettem, de soha nem voltam belé szerelmes. Ő az az intelligens, művelt, tapasztalt férfi volt az életemben, amilyen apára én mindig is vágytam. Azokat a dolgokat mutatta meg nekem az életben, amiket egy apának kell” –  mesélte Renáta a Kiskegyednek.

A nő arról is beszélt, nem fél attól, hogy Fábry jogi úton vesz elégtételt a magánéleti botrány kirobbantásáért. “Visszavágni nem lehet nekem, mert minden, amit elmondtam, bizonyítható” – jelentette ki Hada, aki a múlt év szeptemberében ment férjhez és azt állítja, többé nem érdekli a múlt.

No, de akkor miért éppen most állt elő ezzel a történettel?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik