Szórakozás

Elveszítette a humorérzékét Fábry

fabry-sandor(210x140)(1).jpg (fábry sándor)
fabry-sandor(210x140)(1).jpg (fábry sándor)

A Bors cikke szerint Fábry Sándor egy szóval nem reagált műsora csütörtöki felvételén a magánéletét övező botrányra. A napilap egy korábbi interjúja szerint a showman exszeretője előre látta a showman bukását.

Már szinte biztos, 2013 nem lesz Fábry Sándor életének legjobb éve. Sem műsora, a közszolgálati csatornán futó Fábry Most nem váltotta be a reményeket, ráadásul két hete már egy súlyos magánéleti botrány miatt is főhet a feje.

A kirobbant ügy nemcsak a házasságát sodorhatja veszélybe, hanem karrierjét is. Ám mindezek ellenére Fábry mélyen hallgat a kínos váddal kapcsolatban. Bár saját műsorában a humor fegyverével ország-világ előtt reagálhatott volna a helyzetre, nem élt a lehetőséggel. A Fábry Most csütörtök esti felvételén még csak utalást sem tett a botrányra – írja a Bors.

A napilap a műsor felvételén jelen lévő munkatársa úgy véli, Fábry “legendás humorbonbonjai is már csak avas szaloncu­kor­kák­nak tűntek”, amiket őszinte kacaj helyett a közönség is csak a stábhoz tartozó tapsoltatóember utasítására tartott viccesnek. Ráadásul a stúdió technikai felszerelése sem volt a topon: felvétel közben leesett díszletelem, majd műszaki hibás mikrofon cseréje szakította meg az erőltetett kínos beszélgetéseket elôbb a kínai iskola tanáraival és diákjaival, majd Nagy Feróval.


(Fotó: Kummer János)

A botrány kirobbantásával Fábryt kínos helyzetbe hozó Hada Renáta a Borsnak adott interjújában már tavaly hattyúdalként emlegette a showman megújult műsorát. “Sándort annak idején nagyon megviselte az RTL Klubbal való szakítása, onnantól nem találta önmagát. A Fábry Mosttal kapcsolatban sokszor mondtam neki, hogy ez így leáldozó dolog. Ha nem dönti el, hogy ki a célközönség, ha a számára fontos vendégekkel akar beszélgetni, akkor csak hajnal egy után tud képernyőre kerülni. Szerintem a csúcson kellett volna abbahagynia” – jelentette ki anno Hada Renáta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik