Szórakozás

Balázs: Gusztustalan Fábry szeretője

Alaposan megvitatta Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Fábry Sándor magánéletét a reggeli rádióműsorban.

A Class Fm Morning Show-jában csámcsogott Fábry Sándor szeretőügyén a stáb, írja a life.hu. A műsor Facebook-posztjai szerint a megfázással küszködő Sebestyén önjelölt pszichológusnak állt.

„Valóban gusztustalan, amit ez a hölgy csinált, de nagyon egyszerű ennek a lélektana. 13 évig volt szeretői státuszban, mindig a második volt. Soha nem hozzá jött haza a szeretett férfi, mindig titokban kellett maradni, és sok évet odaadott valakinek az életéből. Aztán a férfi úgy dönt, mégsem hagyja el a családját, ilyenkor már csak a bosszú marad. Ha a pasi 13 évig hitegeti a nőt, a nő hintába van rakva. Ezek után jogos a kitálalás, bár kicsinyes és alantas, én soha nem csinálnék ilyet, de erről a pasi is tehet. Én ezek után nem tudom sajnálni Sanyit, mert aki 13 évig szeretőt tart, annak tudnia kell, hogy az előbb-utóbb kiderül” – fejtette ki a véleményét Balázs.


(Fotó: RTL Klub)

„Tegyük hozzá, hogy a nő is házas volt közben, így neki is volt  férje a 13 év alatt. Szerintem ezzel a lépéssel ez a nő pont tönkretette a 13 év minden egyes jó pillanatát” –- vélekedett Rákóczi Feri, aki a minap vallott első és egyetlen drogos élményéről.

„Akit igazán lehet ebben az ügyben sajnálni, az Fábry Sándor társa, mert ő az újságból, egy újságírótól tudta meg, hogy mi történt” – szögezte le Vadon Jani.

(Fotó: Kummer János)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik