Szórakozás

Bérgyilkosról faggatták Hajdút a zsaruk

hajdu-peter(430x286)(3).jpg (hajdú péter, )
hajdu-peter(430x286)(3).jpg (hajdú péter, )

Több tucat embert megöltem - közölte egy vészjósló hang telefonon Hajdú Péterrel. A műsorvezető hitte is, meg nem is, hogy bérgyilkos kereste meg, de szólt a rendőrségnek.

Megfagyott a vér Hajdú Péter ereiben, amikor három hete rejtélyes telefonhívást kapott. Az ismeretlen azt állította, hogy bérgyilkos, és a Frizbiben szívesen elmondja, mikor és hogyan oltotta ki áldozatai életét.

(Fotó: TV2)

“Aznap, amikor hívott, épp nem voltam bent a TV2-ben. Az egyik kollégám vette fel a telefont. Egy férfihang közölte vele, hogy egy bérgyilkossal beszél. A munkatársam döbbenten hallgatta, próbált többet is megtudni, de a férfi – nevezzük Sándornak – kikötötte, hogy csakis nekem mondja el a részleteket. Ezután többször beszéltem vele, egy darabig ment a huzavona: közöltem vele, hogy a műsorban elmondhatja, ő azonban nem akart bejönni a stúdióba. Egy ilyen esetnél érthetően nem indulunk el csak úgy oda, ahova ő szeretné. Azonnal szerveztünk egy értekezletet, és felhívtuk, ugyanakkor értesítettük a rendőrséget is” – mondta a Borsnak a műsorvezető.

Annak ellenére, hogy a titokzatos telefonáló története hihetetlennek tűnt, Hajdúék kénytelenek voltak komolyan venni. A férfi ugyanis elmondta, hogy több tucat embert meggyilkolt, kommandós szakkifejezéseket használt. A rendőrség sem vette félvállról az ügyet. Egyszer csak nyomozók jelentek meg a Frizbi értekezletén, és kifaggatták a műsorvezetőt. Azóta majdnem három hét telt el, míg végül Hajdú egyik munkatársával pénteken nem hivatalosan közölték, hogy sikerült megtalálni a férfit, és a show-mannek nem kell tőle tartania. Miután a rendőrök felkutatták a „bérgyilkost”, kiderült, hogy pszichés zavarai vannak, de senkit sem tett el láb alól. Eddig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik