Szórakozás

Adakozásáért is kap hideget-meleget Norbi

Kétmillióért hozatja haza Norbi a Máltán meggyilkolt magyar nő holttestét. A fitneszguru adakozásával is megosztja a közvéleményt.

A TV2 Frizbijében mesélt tragédiájukról a Máltán meggyilkolt magyar asszony lánya. Barkóczi Tamara elmondta, mi történt azon a szörnyű napon, amikor nevelőapja leszúrta édesanyját. Arról is beszélt, közel kétmillió forintra lenne szükségük, hogy anyukáját Magyarországon temessék el. Ha nem szerzik meg a pénzt, néhány napon belül Máltán rendeznek neki köztemetést, a család részvétele nélkül.

A műsort Schobert Norbi is nézte, és úgy gondolta kifizeti a hazaszállíttatást, amit ő és Hajdú Péter is posztolt a Facebookon. Úgy tűnik azonban, Norbi kritikusai egy ilyen ügy kapcsán is kíméletlenül fogalmazzák meg véleményüket. A legnagyobb közösségi oldal kommentjei között nem kevés olyat találunk, amelyben Norbit pocskondiázzák, miszerint jótékonykodása is csak reklámfogás.

A gyászoló Tamara pedig ily módon fejezte ki köszönetét a fitneszgurunak: “Nem tudom és nem is fogom tudni elégszer ezt megköszönni. Annyi kudarcba fulladt segitségkérés és telefonálás után sikerült. Az olyan emberek, akik csak piszkálódni tudnak es bántani másokat szégyeljék magukat. Soha senkinek nem kívánok ennyi átsírt éjszakát, és egy ilyen tragédiát, hogy azt, akit a világon a legjobban szeretünk elvegyék tőlünk a szemünk láttára. Vagy hogy azon gondolkozzunk, hogyan mondjuk el ezt a testveréinknek, családunknak, és hogyan maradjunk erősek, és hogy fogjuk kibírni, hogy még elbúcsúzni sem tudunk. Az olyan embereket, mint Norbi és a családja, példaképnek kellene tartani, nem ócsárolni. Köszönöm neked! Mindannyian köszönjük, remélem valamikor meg tudjuk hálálni és csak jó dolog fog veletek torténni az életben.”

A Frizbi témába vágó adását itt nézheti meg:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik