Szórakozás

Hajdú, Schobert és Puzsér egymásnak feszült

Puzsér Róbert és Schobert Norbi is hozzászólt Hajdú Péter legújabb tilosban parkolásához. Facebook-oldalaik posztjaiból mazsoláztunk.

Nem viccelt Puzsér Róbert, amikor kijelentette, 2013-at a Hajdú Péter elleni harcnak szenteli. A Csillag születik egykori zsűritagja Mr. Frizbi tilosban parkolási ügyét állította pellengérre.

„Nincs dolgom Hajdú Péter legújabb parkolási botrányával. Arról azonban érdemes írni pár sort, hogy létezik egy agresszív, gátlástalan, magamutogató, újgazdag kaszt, melynek tagjai a Hummerjeikkel a Balaton jegén csúszkálnak, amíg az be nem szakad alattuk, akik hol rokkantparkolókat foglalnak el, hol családokat mészárolnak le az autópályán, de az igazság az, hogy ennek a pénzesproli söpredéknek Hajdú csupán egy érdektelen és jelentéktelen mellékfigurája. Úgy viszonyul ő Eva Rezesovához, ahogy Damu Roland Al Caponéhoz” – olvashatjuk Puzsér Facebook-oldalán.

(Fotó: Facebook, TV2, RTL Klub)

„Hajdú Péter mérhetetlen szemérmetlensége nem ott érhető tetten, hogy a rokkantparkolót vagy a Kreszt úgy használja, ahogy a szexrabszolgákat szokás a távol-keleti szado-mazo klubokban, hanem, hogy heti rendszerességgel úgy viselkedik, mintha újságíró volna. Még szomorúbb, hogy ezzel sokakat meg is téveszt, s nekik, hiszékenyeknek aztán meggyőződésükké válik a népszerű félreértés, mely szerint Hajdú Péter tévéműsort vezet” – tette hozzá, majd azt is magyarázza, miért tartja szükségesnek, hogy foglalkozzon a jelenséggel.

„Hajdú Péter jelenleg Magyarország első számú showmanje és ő az az ‘újságíró’, aki riportot készíthetett Orbánnal vagy Gyurcsánnyal. Eközben befolyásos producer és a bulvármédia kedvence. Ha valakivel érdemes és fontos foglalkozni, az éppen ő” – vélekedik Puzsér, aki azt sem tagadja, facebookos üzenőfalát moderálja. „Ez az oldal az én virtuális lakóhelyem. Egy olyan otthon, ahol a házigazda elvárja, hogy senki ne szarjon az étkezőasztalra” – magyarázza.

Nem tudni, a rendszeresen tiltott helyen parkoló Hajdú Péter Puzsér posztjára reagál-e, ő a következőt tette közzé:

„Figyelmetlen vagyok, ezért: sokszor rossz helyen parkoltam, többször volt már gyorshajtásom, és volt, hogy késve fizettem be a parkolási díjat. Sajnos előfordulhat, hogy a jövőben is lesznek ilyen túlkapásaim. Nyilván mások is elkövettek már hasonlót, de ha én teszem, az biztos érdekesebb. Nem azt mondom, hogy az vesse rám az első követ, aki még nem tett ilyet, hanem hogy a vélemény és a kritika legyen arányban az elkövetett szabálysértés súlyával. Ez így korrekt, nem?!”

Hajdú nem csupán Puzsértól, de a saját Facebook-oldalán is kapott hideget-meleget. A tévést Schobert Norbi vette védelmébe, ily módon:

„Naponta pont 100 ezren parkolnak rossz helyen. Rizikó és kész. Egy olvasó-riporter a wécébe is mehetne, hogy Peti nem-e pisil mellé egy cseppet, mint a másik 2 millió…. III/III-asok unokái…” Majd így folytatta: „Ne pörögj Peti rajta! Az ilyeneknek csemege, ha hibázol, mert oldódik saját kudarc életük miatt fellépő frusztrációjuk. Két hét és elfelejti mindenki és Te is. Nem csalsz, nem lopsz, nem bántasz senkit. Egy csomó rászorulón segítettél a Frizbin keresztül. A beszóló gyökér mit tesz másokért?”

Ám úgy tűnik, a fitneszgurunak nem sikerült Hajdút megnyugtatnia, aki nemes egyszerűséggel tobb kommentelőt is az édesanyjába küldött. Csak így tovább!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik