Szórakozás

Plasztikai műtét vár Szorcsik H. Vikire

A JóbanRosszban színésznője még nyár végén szenvedett harmadfokú égési sérüléseket, amikor főzés közben egy rossz mozdulattal magára rántotta a forró olajos serpenyőt.

Az orvosai már akkor leszögezték: legalább egy-másfél év lesz, mire begyógyulnak a hegek. “Szikével vágták ki a hólyagos sebeket, de még most is nedvedzenek és véreznek. Nagyon el voltam keseredve, mert úgy éreztem, sosem lesz vége ennek az egésznek. Mivel a lábamon lévő seb sokáig rossz állapotban volt, szóba sem jöhetett a bőrátültetés” – mondta a Blikknek Szorcsik H. Viki.

Kezelőorvosa szerint várhatóan csak helyreállító műtétek segítségével épülhet fel teljesen Viki, aki nagyon sok segítséget kapott a kollégáktól és barátoktól is.

“Nyár végén lehet majd szó a plasztikai műtétről, de én nagyon bízom benne, hogy erre nem kerül sor. Egyrészt bízom benne, hogy idővel teljesen meggyógyul a lábam, másrészt pedig, ha nem tűnnek el a hegek teljesen, nem csinálok belőle nagy problémát. Ez a baleset már mindenképpen az életem része marad, hiszen egy egész évembe telik a gyógyulás” – tette hozzá Viki, aki azt is elárulta, hogy már nagyon szívesen visszamenne dolgozni, mert hiányoznak a kollégák, a barátok és a munka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik