Szórakozás

Szorcsik H. Vikit fájós lábbal is berendelték a Mokkába

A Jóban Rosszban egykori sztárja ugyan nem hordhat semmi érdes anyagot magán, mint farmer vagy bármi hasonló, de most mackóalsót és tornacipőt húzott, hogy megjelenhessen a TV2 reggeli műsorában.

Egy jócskán félresikerült tojásleves főzés végződött harmadfokú égési sérüléssel, aminek leginkább Szorcsik H. Viki két lába látta kárát. Az mellékes, hogy az esetet a színésznő férje ebcsont beforr alapon kezelte – meg a háziorvos amúgy sem akaródzott kiszállni az ügyhöz, mert minek, ugye – és csak ájulás közeli állapotban hívta ki a mentőket, aminek többhetes kórházban fekvés lett a vége. Írtunk is erről nemrég.

A gyógyulási folyamat durván másfél évre tehető, aminek a végére befigyelhet egy plasztikai műtét is. A műsorvezetők kérésére Viki felhúzta nadrágja szárát, melyre reflexből jött az őszinte részvét – és most tessék érteni az iróniát – „Hát ez nagyon csúnya, Viki.” Az alábbi kijelentés még elhangzott párszor, ahogy tapintatot és szinonimát nem ismerve ment a faggatózás. Sérülés? Sérülés? Sérülés?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik