Szórakozás

Azt beszélik, beteg Szorcsik H. Viki babája

Cáfolta a szóbeszédet Szorcsik H. Viki. A fiatal édesanya leszögezte, kisfia, Andriska teljesen egészséges.

Sokat gondol az esküvőjére Szorcsik H. Viki, aki kastélyban és palotában képzeli el a nagy napot. Azt mondja, előfordulhat, hogy idén, de az is lehet, hogy csak jövőre miondják ki a boldogító igent.

A Jóban Rosszban egykori Bencsik Beája kisfia, Andriska születése óta leadta a várandóssággal feljött pluszkilóit, és újra jól érzi magát a testében. Ahogy ő fogalmazott: “visszanyertem a fiatalságomat”.

Viki nem tagadja, gyermeke születése után nem mindig volt jól, fáradtnak és nyúzottnak érezte magát, de azóta sikerült nyaralnia és kipihennie a kismamaélet első hónapjait. Elmondta, olyannyira élvezi az anyaszerepet, hogy akár tíz gyereket is szülne, persze ez a párján is múlik.
“Szerintem fantasztikus édesanya vagyok, én erre születtem, minden álmom teljesült. Még egyszer nem mondtam a páromnak, hogy most ő keljen fel Andriskához, türelmes vagyok, és mellette szívesen elvégzem a házimunkát is” – lelkendezett a híresség.

Viki mindemellett azt sem tagadja, hogy olykor jó kimozdulnia egy-egy interjú vagy fotózás kedvéért, de minden esetben siet haza a picihez, aki állítása szerint a pletykákkal ellentétben teljesen egészséges.
A Jóban Rosszban egykori színésznője elmondta, visszahallott már olyasmit, hogy biztos baj van a kisfiúval, azért nem mutatja meg a nyilvánosságnak, de ő ezt teljesen abszurdnak találja. “Ő az én kis világom, a privát szférám” – szögezte le.

Viki a TV2 Aktívjában menyasszonyként is megmutatta magát:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik