Szórakozás

Ilyen lányra vágyik Caramel

Bájos pofira és formás popóra indul be a Voice mestere, Caramel. Persze, melyik férfi nem.

A Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulták, milyen számukra a tökéletes nő. Abban mindannyian egyetértenek, hogy bár a külső fontos, egy nő is a belső értékeitől lesz igazán vonzó.

(Fotó: TV2)

“Egy lánynál először az összképet figyelem. Majd utána jöhet a ‘szentháromság’: tekintet- arc -fenék. Persze minden apró részletet szemügyre veszek, mert minden porcika számít. Nagyon szeretem például az arcgödröcskéket is. De fontos a kéz és a láb ápoltsága és szépsége is. De akkor lesz igazán vonzó egy nő, ha egyénisége és erős kisugárzása van. Szeretem a bájos lányokat” – vallotta be Caramel, aki nemrég Voice-os kritikáival kihúzta a gyufát.

A fotósként is egyre többet bizonyító SP pedig a temperamentumos nőket szereti. „A magyar nők a legszebbek, ez egyértelmű. Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan barátnőm legyen, aki azon kívül, hogy szép, nem csinál semmit. Fontos, hogy fel tudjak rá nézni, hogy tisztelni tudjam. Egy okos, ambiciózus nő nem elégszik meg pusztán azzal, hogy kényelmes körülmények vannak teremtve körülötte” – mondta Éder Krisztián.

Szilágyi Áron a londoni Olimpia óta érezheti igazán a gyengébbik nem rajongását, hiszen emlékezetes győzelme után egy csapásra az ország kedvence lett. “Először azt nézem egy lányon, hogy az én barátnőm-e és csak akkor figyelem tovább, ha igen” – viccelődött.  “Egyébként először egy lányon mindig az arcát nézem meg, hiszen az árulja el a legtöbbet. Nekem a sportos, magára sokat adó, szép arcú lányok jönnek be. Emellett fontos, hogy a lány értelmes, kedves és humoros legyen” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik