Szórakozás

Új szerelem? Munkatársával csókolózott Caramel

A Bors újságírója látni vélte, hogy Caramel a Voice egyik énektanárával, Koszi Jankával csókolózott.

Állítólag már hiába is titkolnák, szinte biztos, hogy Caramel és Koszi Janka között több van puszta barátságnál. A Bors információi szerint a Voice mestere és a tehetségkutató egyik énektanára a feszített munka közben szerettek egymásba. A napilap újságírója elkapta azt a pillanatot, amikor Caramel megcsókolta Jankát, sőt az énekes állítólag később csokit is vitt a lánynak.

Fotó: TV2

Már korábban is megírták, hogy sokaknak feltűnt, a két fiatal nem közömbös egymás iránt. “Izzik a levegő, amikor egy helyiségben vannak” – mesélte akkor egy zenész ismerősük, aki szerint Caramel folyton bókol Jankának, hogy milyen csinos, és a tanárnő sem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy visszabókoljon. A titokzatos forrás szerint látszik, hogy szenvedélyes a kapcsolatuk. Nem csoda, ha azt suttogják, hogy összejöttek.

A nemrég még élő adásban fuldokló Caramel azonban nem emlékszik az ominózus csókra. “Szó nincs semmilyen csókról, ez egyszerűen nem igaz. Ha együtt lennénk, akkor elmondanám. Jankát nagyon kedvelem, szeretjük és tiszteljük egymást, de nincs köztünk semmi” – mondta határozottan az énekes. A Bors Koszi Jankát is meg akarta kérdezni az ügyről, ő azonban nem kívánt nyilatkozni ebben a témában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik