Szórakozás

Kétszer talál a nagy Ő-re Szabó Zsófi az idén

Már Oscar Wilde-nál is olvashattuk, "azok tulajdonképpen a sekélyesek, akik életükben csak egyetlenegyszer szeretnek". Nos, ha a kártyák nem hazudnak, Szabó Zsófira az idén sem süthető majd rá a fenti jelző. A férfi nélkül is boldog szőke celeb számára a 2013 sem múlik el több nagy szerelem nélkül.

Nem celebeskedő Szabó Zsófinak és Caramelnek új szerelmet jósolni az újévre éppen annyira kockázatos vállalkozás, mint hétfő este megtippelni, hogy másnap keddre ébredünk. A januári uborkaszezonban azonban egy erről szóló riport is simán elfér bármelyik kereskedelmi tévé bulvárműsorának palettáján. A TV2 saját jósa (bocsánat: sorselemzője), Joshi Bharat mellett vendégjövendőmondót – a magát boszorkánynak valló Bátonyi Pötyit –  is bevetett a minap, aki a Jóban Rosszban szöszi szereplőjének, a Voice mesterének és mindenki Norbijának is kártyát vetett.

A kártyák szerint Szabó Zsófi ez évben ó, jaj, kétszer is(!) megtalálja a nagy Ő-t, ami, és az ország lélekdonorja, Caramel is rálel Hien utódjára, ám jobban teszi, ha vigyáz, meg ne lopják.

A sorozat Betty Tanakisánál a férfiak egymásnak adják a kilincset
(Fotó: RedLemon)

Pötyi szerint Schobert Norbinak sem kell csüggednie, nem csak orvosa, de a lapok szerint is felépül majd és tovább folytathatja vagyona gyarapításását misszióját.

Azt is megtudtuk, hogy az “ország hivatalosan is fog gyarapodni”. Bár azt nem vágjuk pontosan, mit értsünk ezalatt, de örülünk neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik