Szórakozás

Caramel csendet, Malek égi jelet kért a döntéshez

Mély sóhajtások, hosszas tépelődés és könnyes szemek. Malek Andi ezúttal még Caramelnél is hosszasabban drámázott a Voice tegnapi, negyedik élő adásában mielőtt kimondta: Schwartz Dávidot viszi tovább, Schrott Péter mehet.

Súlyos érzelmi döntés avagy műdráma zajlik a Voice utolsó perceiben? – vitatják a tehetségkutató nézői a műsor Facebook-oldalán valamit a Twitteren. Tény: nem mindegy, ki megy és ki marad, egy rossz döntésen akár a nézettség is múlhat, nem beszélve a mesterek – posztokban amúgyis vitatott – ázsiójáról.

A péntek esti Voice-ban a műsoridővel sajátosan gazdálkodó, Nils Holgersont magyar mesehősnek tituláló Somló Tamás nem sokat vacillált, és Mező Misi sem dőlt a kardjába, amikor választania kellett: a két Szécsi lány mehetett haza.

A drámafüggők és a világ szeme ezúttal a másik két mesteren volt, akik hozták is a hozhatót. Feszült arckifejezés, felrohanás a színpadra, könnyek: volt minden, mint a búcsúban. Malek Andrea fátyolos tekintettel hezitált két versenyzője között, majd égi jelet kért a döntéshez, amit valószínűleg megkapott, ugyanis – teátrális mozdulatok kíséretében –  csak kimondta a továbbjutó, Schwartz Dávid nevét.

(Fotó: TV2)

Caramel ezúttal sem okozott csalódást, amikor biztosította versenyzőit és a nézőket döntésképtelenségéről. Hosszú, mély sóhajokkal kísért hatásszünet, a nézők csendre intése és egy nagyobb monológ után végülis hazaküldte a meghallgatásokon utoljára versenybe kerülő Henderson Dávidot.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik