Szórakozás

Caramel ismét kihúzta a gyufát

A Voice mestere úgy érzi, jól döntött, amikor Gájer Bálintot tartotta versenyben. Azt, hogy kritizálják, nem bánja, ám a hangnemet kikéri magának.

Ahogy a Voice első élő show-ja után, úgy most is kritikus megjegyzések céltáblájává vált Caramel. A mester ugyanis hazaküldte a versenyből Henderson Dávidot, akit sokan a tehetségkutató egyik nagy győzelemesélyesének tartottak.

“Úgy gondolom, hogy Bálint sokkal inkább készen van erre a versenyre, mint előadó, a műsor hitelét rontotta volna, ha nem így döntök.  Dávid nagyon fiatal, sokat kell még tanulnia. Tudok róla, hogy sokaknak nem tetszik a döntésem, de nem gondolom, hogy hiteltelen lennék” – nyilatkozta a Borsnak Caramel.

(Fotó: TV2)

“Örülök a kommentelőknek, hogy ilyen sokan vannak és elmondják a véleményüket, nincs baj a kritikákkal sem, a hangnem azonban sokszor zavar. Tiszteljük legalább egymást annyira, hogy kulturáltan fogalmazzuk meg a gondolatainkat. Akinek pedig gondja van a döntésemmel, az kikerülheti, hogy nekem kelljen választanom. Ha ugyanis szavaznak, és így továbbjuttatják a kedvencüket, egyikünk sem kerül ilyen nehéz helyzetbe” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik