Szórakozás

Félmilliót kap három percért Falusi Mariann

A Voice nyolcszázmilliós költségvetéséből bőven jut pénz a tehetségkutató sztárfellépőinek is, így igazán motiváltan tud énekelni Falusi Mariann, Radics Gigi vagy Horváth Charlie.

A Bors információi szerint igazi aranybánya a Voice. A lap úgy tudja, hogy a versenyzőket is jól megfizetik, de a vendégművészeknek éri csak meg igazán szerepelni a műsorban. Folyosói pletykákra alapozva azt írják, hogy egyetlen előadó háromszázezer és egymillió forint közötti gázsit is kaphat a pénteki műsorban előadott háromperces produkciójáért és a néhány azt megelőző próbáért.

(Fotó: TV2)

A napilap szerint Horváth Charlie például azok egyike, akik a magasabb fizetési kategóriába tartoznak. A zenészlegenda állítólag maga mesélte a színfalak mögött elégedetten, hogy mennyit kért, és meg is kapta.

Falusi Mariann és Radics Gigi sem váltja aprópénzre a tehetségét, állítólag a Pa-Dö-Dő sztárja ötszáz-, Gigi pedig háromszázezerért dalol. A Bors Mariannt is meg szerette volna kérdezni az álomgázsiról, ő azonban a szerződése részleteiről nem volt hajlandó nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik