Szórakozás

Együtt távoztak a Szécsi ikrek a Voice-ból

Szécsi Böbe és Saci (Szécsi Böbe és Saci)
Szécsi Böbe és Saci (Szécsi Böbe és Saci)

Malek Andi és Mező Misi a szokásosnál is többet cívódott a Voice negyedik élő adásában. Somló Tamás ezúttal az eddiginél kevesebb szót kapott, Caramel azonban ismét két méterrel a föld fölött lebegett. Schrott Péter, Szécsi Saci, Szécsi Böbe és Henderson Dávid távozott.

A tegnap esti Voice-ban már csak tizenkét énekes mutathatta meg, mit tud. Elsőként Schwartz Dávid, Malek Andrea versenyzője állt színpadra. Ezúttal Mező Misi az énekes egyik ruhadarabját sem vette górcső alá, sőt, kijelentette, Andi csapatából ő a kedvence. Malek elalélt a produkciótól.

Schrott Pétert elsőként Caramel méltatta, kijelentette, amíg hallgatta az énekest,  “elfelejtette, hogy ez egy verseny”. A fiú mestere, Andi szerint Péter “ontotta a szívét”.

Nádor Dávid a meghallgatások óta közel áll Malekhez. Mező Misi állította, féltette a fiút a Queen-daltól, és viccelődött egy sort azon is, hogy az énekes a dobok mögé pattant a nóta alatt. Mestere Andi szerint a fiú a világ minden pontján megállná a helyét.

Malek csapatát Caremel énekesei követték. Gájer Bálint lírai produkcióval készült a Voice negyedik élő show-jára, és kilépett a swing világából. Andi úgy véli, Bálint megmutatta, amit tud, Mező Misit pedig egyszerűen kiragadta a racionalitásból a fiú. “A mezőnyben három ember van, akinek jogosítványa van, hogy megnyerje a versenyt, és az egyik te vagy” – jelentette ki. Caramel a lába ujjától a feje búbjától remegett, mondta.

Berkes Olivér Somlót meggyőzte, Mező Misi profinak tartja a fiút, Caramel újra “elvarázsolódott”, Andi annak örült, hogy az énekes érti, amit énekel.

Henderson Dávidnak Andi szerint spontánabbnak kellene lennie, és nem mindig a dal üzenetét kutatnia.  Misi szerint a fiú kezd elveszni a népszerűség labirintusába. “Nem voltál mindig tiszta” – tette hozzá Caramel.

Mező Misi csapatából Szécsi Böbe állt először színpadra, akinek ikertestvére Saci is feltűnt a produkcióban. Somló Tamás szereti, amit az ikerpár hoz a produkcióba, Mező Misi szerint a lánynak jót tesz a stresszhelyzet, Andi úgy véli, a lány éretlen. “Nekem kevés” – jelentette ki vitázva Misivel.

Veres Mónikát ezúttal legnagyobb kritikusa, Malek is megdicsérte. Caramel szerint a lány aranyos volt, Somló úgy véli, magáért beszélt a produkció az “ösztön miatt”. Mestere szerint Gájer Bálint mellett Móni a második, akinek jogosítványa van arra, hogy megnyerje a versenyt. “A harmadik maradjon titok” – mondta.

A Voice-nézők egyik nagy kedvence Pál Dénes. “Úgy énekelted el ezt, mint egy József Attila-verset” -mondta Andi, aki hiányolta a lazaságot a fiúból. Misi nem értett egyet vele. Szerinte az énekes szépen dolgozta fel Bródy János Földvár felé félúton című dalát.

Végül Somló Tamás három énekese mutatta meg, mennyit fejlődött az elmúlt héten. Husnullina Reginát jobban szereti a zongora mellett Malek Andi, az ősz mester szerint ez “nem piano bár volt”. Ismét hangsúlyozta, elvarázsolta a lány és nem csak a szép arca miatt.

Szécsi Saci tegnap esti produkciója Caramelnek különösen tetszett. “Van a hangodban egy különös nosztalgia. Olyan vagy mint egy jó varázsló” – fejtegette. Malek Andi akárcsak Böbét, Sacit is “kicsinek” érezte. Somló szerint az ikerlányok már majdnem felnőttek, védence pedig remekül megtalálta magát a produkcióban. Mező Misi állította, megvenné a lány lemezét és a koncertjére is elmenne.

Weisz Viktor előadása megríkatta Malek Andit, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Valaki mondja meg című dalával. Somló Tamás szerint a közönségnek igaza van, hogy ennyire szereti a fiút.

Malek csapatából a nézők Nádor Dávidot juttatták tovább, a mester hosszan, sírva lamentált, végül Schwartz Dávidot vitte tovább: Schrott Péternek véget ért a verseny.


(Fotó: TV2)

Somló Tamás énekesei közül Weisz Viktor kapta a legtöbb szavazatot. A zenészlegenda Husnullina Reginát szeretné látni a jövő héten is, Szécsi Saci búcsúzott a Voice-tól.

(Fotó: TV2)

Mező Misi csapatából Pál Dénes bizonyult a legnépszerűbbnek, a mester a tapasztalt Veres Mónit vitte tovább a tizenhat éves Szécsi Böbével szemben.

(Fotó: TV2)

Caramel énekesei közül a közönség Berkes Olivérnek kedvezett, az egykori Megasztár-győztes hosszas hezitálás után Gájer Bálintot vitte tovább, így a Voice egyik legnagyobb reménységének tartott Henderson Dávid távozott.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik