Szórakozás

Czerovszky Henin ragadt Szörnyella bundája

Czerovszky Heni  (Czerovszky Heni ,)
Czerovszky Heni  (Czerovszky Heni ,)

Bár lefáradt a Voice-tól Czerovszky Heni, úgy érzi, elérte, amit akart, nevezetesen, hogy mindenki róla beszéljen. Hogy milyen előjellel? Facebook-bejegyzései szerint ez tök mindegy neki, bár biztosan nem így tervezte, hogy kitör vokalistaszerepéből.

Bár amíg még versenyben volt, azt hangoztatta, hogy nem törődik kritikusaival és nem bánja, hogy megosztja a nézőket, most vadul mentegetőzik. Állítja, nem azért nem vett részt a pénteki stábbulin, mert kiakadt vereségén, hanem mert lefárasztotta a show. Ha továbbjut, nyilván túllendült volna ezen, de így nem tette.
Bár kommentelők hada a legszívesebben pszichológushoz küldené a valóban fura mimikával és gesztusrendszerrel operáló énekesnőt, Heni úgy véli, nincsenek mentális problémái.

“Minden rendben van ezzel kapcsolatosan a fejemben. Egyedül azt sajnálom, hogy mégis sokkhatást váltott ki belőlem a szituáció és gyerekesen viselkedtem a végén, meg abban a szerencsétlen interjúban. No, de fátylat rá, hiszen azt azért elértem, hogy mindenki rólam beszéljen, jól hoztam a szerepemet! Bár azért örülök, hogy levehetem Szörnyella bundáját…” – kommentelt a Facebookon.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik