Szórakozás

Még mindig borzolja a kedélyeket Fatima kiesése

Voice (Voice)
Voice (Voice)

Túl sokat mentegeti Mohamed Fatima Caramelt. Ez pedig gyanús, legalábbis a lány rajongói annak tartják.

Bár már lassan két hete történt, még mindig rengeteg üzenetet írnak a Facebookon a Voice eddigi legnagyobb vesztesének nevezett Mohamed Fatimának, volt mestere, Caramel pedig kapott hideget-meleget, hogy hazaküldte a lányt. Valószínű a SuperMokka szerkesztői is a Fatima iránti fokozott érdeklődés miatt döntöttek úgy, hogy az új évet a Fekete Vonat egyori énekesnőjével indítják, aki védőbeszédet is “rögtönzött” az egykori Megasztár-győztes érdekében.

(Forrás: TV2)

Az énekesnő hosszú önostorozás – mit, hogyan és miért rontott el –  után hangszálödémájáról is említést tett, kijelentette, még mindig nem beszélhetne, legalábbis hosszan semmiképpen. (Persze egy televíziós interjú az más… )

A beszélgetés felkerült Fatima Facebook-oldalára is, ami tovább borzolta a nézői kedélyeket. Az énekesnő rajongói úgy érzik, manipuláció áll a lány folyamatos szerepeltetése hátterében.

“Kicsit gyanús ez, hogy csak a Fatimát hangsúlyozzák a TV2 nél, mint kieső, holott rajta kívül kiestek már egypáran. Szerintem nagyon nem stimmel ez az egész, meg ahogy az se ,hogy múlt pénteki Voice-ban is az elején kijelentették, hogy ott van a Fatima és nem haragszik Caramelre.Kicsit se feltűnő, hogy a TV2 magát és Caramelt menti” -olvasható a  videó egyik kommentjében.

“Ez az igazi patthelyzet: nem is megy tovább az élő adásban, de megszabadulni sem tud a csatornától…” – írja egy másik rajongó.

Fatima azt állítja, már nem bánkódik, nem megy vissza Londonba, itt készíti el albumát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik