Szórakozás

Meg akarják verni a Voice énekesét

Voice (Voice)
Voice (Voice)

Nguyen Anh Quant felbőszült nézők  veréssel fenyegették meg, ezért nem jár szórakozni és az utcára is csak félve merészkedik ki.

A vietnami származású Nguyen Anh Quan a Voice első élő adásában Fatimával párbajozott, és mindenki legnagyobb meglepetésére ki is ejtette az egyik legnagyobb esélyesnek tartott énekesnőt. A verseny után a Fatimát hazaküldő Caramelt és Quant is rengeteg támadás érte.

“Mindenki szólt, hogy ne foglalkozzak a kommentelők véleményével, sőt el se olvassam őket. Így is tettem, viszont néhány ismerősöm mégis felolvasott egy-egy durva hozzászólást, amiben támadnak engem. Nekem tiszta a lelkiismeretem, Fatimának nem miattam kellett hazamennie, hanem azért, mert Caramel aznap engem talált jobbnak” – mondta Quan.


“Azt mondták, hogy nagyon vigyázzak magamra és figyeljek, nehogy megtámadjanak az utcán. Nem tudom, hogy mennyire durva a helyzet és hogy mennyire kellene komolyan vennem a dolgot, de a biztonság kedvéért mostanában csak a legszükségesebb esetben mutatkozom nyilvánosság előtt. Nem járok szórakozni, és az utcára is csak akkor merészkedek ki, ha éppen próbára vagy énektanárhoz kell mennem” – árulta el a Voice felfedezettje.

A vietnami versenyzőt egyesek a Fatimával történtek, mások pedig származása miatt fenyegették meg. Quant néhányan amiatt is támadják, hogy állítólag a megasztáros Hien miatt kerülhetett be a TV2 tehetségkutatójába.

“Nagyon bánt, hogy sokak szerint Hiennek köszönhetem azt, hogy a Voice-ban énekelhetek, pedig nem is nagyon ismerjük egymást. Félreértésre adhat okot, hogy azonos a vezetéknevünk, de ez nem jelent semmit, mert nálunk ez a legnépszerűbb vezetéknév, olyan, mint Magyarországon a Nagy, a Kovács, a Tóth és a Szabó. Hiennel eddig csak néhányszor találkoztam, de a verseny ideje alatt direkt nem szeretnék beszélni vele, mert még emiatt is bírálnának” – tette hozzá Nguyen Anh Quan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik