Szórakozás

Tériszonya van, mégis repült Henderson Dávid

Henderson Dávid (Henderson Dávid)
Henderson Dávid (Henderson Dávid)

A Voice versenyzője úgy érzi, élete legnehezebb és legveszélyesebb produkcióján van túl. Retteg a magasságtól, ám a tehetségkutató kedvéért még a "repülést" is bevállalta Henderson Dávid.

A Voice pénteki élő show-jában a színpadtól hét méter magasra emelték Henderson Dávidot. A Bors információi szerint a 17 éves fiú szüleinek hosszasan kellett könyörögni, hogy hozzájáruljanak a “mutatványhoz”.


“Nálam jobban talán csak anyukám félt. Eleinte rettegtem az egésztől, mert tériszonyom is van, és csak pénteken próbálhattam ki. Amikor először húz­tak fel, nagyon megijedtem, de utána többször gyakoroltuk és egészen belejöttem. Próbáltam csak az éneklésre és egy pontra, a Malek Andi és Somló feje közötti kamerára koncentrálni” – nyilatkozta a Borsnak az énekes a produkció után.


“Mivel Dávid még nem nagykorú, szükség volt a szülei beleegyezésére. Hosszas rábeszélés kellett. Tisztában voltunk vele, hogy ez nem veszélytelen mutatvány, de minden óvintézkedést megtettünk. Dávidot egy mellénybe és egy hevederbe ültettük, és erre rácsatlakoztattuk a két karabinert, amit a feje fölötti világosítóhídra kötöttek.A nézők háta mögött pedig két profi kaszkadőr húzta a magasba a versenyzőt” – árulta el a producer, Wágner Tamás, aki azt is elmondta, az adás alatt egy orvos is végig jelen volt, akárcsak a többi felvételkor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik