Szórakozás

Élő adásban alázták meg a Voice versenyzőjét

Pákai Petra (Pákai Petra)
Pákai Petra (Pákai Petra)

Pákai Petránál betelt a pohár. A Voice második élő adásának egyik kiesője besokallt, hogy a tehetségkutató kezdetétől fogva a túlsúlyán lovagolnak a mesterek. Úgy érzi, megalázták.

Csípős kritikával illette a Voice zsűrije a péntek esti élő adás egyik kiesőjét, Pákai Petrát. A lánynak elege lett abból, hogy a műsor eleje óta a túlsúlyával vannak elfoglalva. Tény, az énekesnő minden produkciójánál szóba került a testalkata, ami némiképpen furcsa egy olyan tehetségkutatóban, amelynek szlogenje: “csak a hang számít”…

Malek Andrea Petra produkciója után úgy nyilatkozott, hogy a lány nyilvánvalóan nem érezte jól magát a tökéletes testű táncosok között, Caramel szerint pedig az énekesnő előadása leginkább egy paródiára hajazott, ami valljuk be, nem túl hízelgő, ha énekversenyről van szó. Bár Petra a kiesésekor nem tűnt megbántottnak, később azt nyilatkozta, nagyon is szíven ütötték az őt ért kritikák.

“Nem éreztem jogosnak, amit mondtak, egyesek elég primitíven fejezték ki magukat. Caramel folyamatosan lehúzott engem a műsor alatt, mindig rossz véleménnyel volt rólam, pedig a színfalak mögött mindig kedves volt velem. A főpróbán mosolygott is, de ezek szerint mégsem tetszett neki annyira” – fogalmazott a Borsnak Petra.

A Blikk információi szerint azonban az  énekesnő leginkább azon akadt ki, hogy a zsűri szakmai kritika helyett már megint a külsejével foglalkozott. “A t***m tele van már vele, hogy folyamatosan a kilóimon lovagolnak! – fakadt ki Petra és elmondta, semmi gondja nem volt azzal, hogy két vékony táncos társaságában kellett előadnia Britney Spears slágerét.

“Nem igazán tartom helyénvalónak azt, amit mondtak, illetve inkább azt, ahogyan tették. Igazából ebben a formában erősnek is éreztem a véleményüket” – nyilatkozta a Voice kiesője a Blikknek, aki attól fél, ezután, hogy a mesterek így lehúzták, nem kap több fellépési lehetőséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik