Szórakozás

Csobot Adél az Orfeum új üdvöskéje

Csobot Adél (Csobot Adél)
Csobot Adél (Csobot Adél)

Így konferálták fel az X-Faktor harmadik helyezettjét, akit az Orfeumban úgy ünnepeltek, mint egy Broadway-sztárt – írja a Bors.

A lap munkatársai szerint a mulatóban hangos taps és üdvrivalgás fogadta Adélt, noha nem ő volt az est főszereplője, hiszen a nemzetközileg elismert énekes-konferanszié, Farkas Gábor Gábriel vendége volt, mégis minden róla szólt.

Adél sokkal otthonosabban mozgott a mulató színpadán, mint az X-Faktor stúdiójában. Magabiztos volt, jókedvű, egyetlen hangot sem tévesztett el. A nagykárolyi lány a Borsnak azt mondta: a revü az ő világa, itt érzi magát igazán elemében.

Adél a hírek szerint máris több felkérést kap, mint Antal Timi vagy Oláh Gergő. Az RTL Klub egyik munkatársa a Borsnak azt mondta, hogy Valentin-napon a lánynak önálló estje lesz az Orfeumban, Malek Miklós édesanyja, Toldy Mária felajánlotta neki, hogy tanuljon a musicalstúdiójában, ráadásul olyan dalszerzők keresik a kegyeit, mint például a Rakonczai fivérek.

Mint korábban a Hír24 megírta, Adélt állítólag már egy filmszerepajánlattal is megkeresték. Neményi Ádám producer – többek között az SOS Szerelem!, a 9 és fél randi és a 2009-es Made in Hungária alkotója – az X-Faktor alatt figyelt fel a Keresztes Ildikó által csak “minibomba”-ként emlegetett lányra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik