Szórakozás

Csobot Adél “osztódik”

Csobot Adél (Csobot Adél)
Csobot Adél (Csobot Adél)

Üsd be a Facebookon Csobot Adél nevét, majd számold meg, hány oldalt találsz róla! Garantáljuk, ha mindennap megismétled ezt a műveletet, ledöbbensz majd, Adél ugyanis rohamosan "osztódik".

 

Ritka az olyan magyar sztár, akinek nevében ilyen sok oldalt hoznának létre. Azt, hogy ezeket pontosan ki kezeli, csak a jóisten tudja, valószínűleg még az x-faktoros sincs vele tisztában. A profilok között létezik hivatalos oldal, rajongói oldal és néhány privát felírattal ellátott is. Adél facebookos oldalai között mostanra akkora lett a káosz, hogy már a rajongók sem ismerik ki közöttük magukat.

A minap például maga az énekesnő küldözgetett egy linket az interneten azzal, hogy ezt az oldalt aztán már valóban ő üzemelteti és kéretik azt lájkolni és megosztani. Többen is azt válaszolták a kérésre, hogy ők inkább az eredeti oldalon maradnak, mert csak azt gondolják valódinak. S bár a Csobot Adél-oldalaknak se szeri se száma, egyben többnyire megegyeznek. Szinte mindegyiket több százan, vagy több ezren lájkolták és szinte egyetlen negatív megjegyzést sem találni rajtuk az újonc énekesnővel kapcsolatban. Ez mindenesetre arra utal, hogy Adélnak rengeteg követője van, még ha nem is ő nyerte meg az X-Faktort.

Ezzel kapcsolatban egyébként nemrég egy televíziós szakember azt mondta, azért nem szabad az internetes követők számából messzemenő következtetéseket levonni a végső győzelemre vonatkozóan, mert míg a lájkok ingyen vannak, addig az sms pénzbe kerül, így szavazni sokan akkor sem tudnak, ha szeretnének. Lehet, hogy Adél arra faragott rá, hogy az ő rajongói kevésbé módosak? Ki tudja. Egy biztos, ha valóban olyan tehetséges, mint amilyennek az X-Faktorban mutatta magát és nem roppan össze a teher alatt, akkor még hosszú évekig találkozhatunk vele a különböző színpadokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik