Szórakozás

Ezt akarta Csobot Adél, és meg is kapta

Az X-Faktor felfedezettje a napokban kapta meg a magyar állampolgárságot. Csobot Adél azért tette le az esküt, mert Magyarországon szeretné megalapozni a jövőjét.

Csobot Adél egészen az X-Faktor harmadik helyéig menetelt. A tizennyolc éves erdélyi lány hősis küzdelemmel került be a legjobbak közé, miközben családja Nagykárolyból támogatta őt. Kevesen tudják, hogy Adél még román állampolgárként versenyzett az RTL Klub tehetségkutatójában, viszont a verseny után most végre megkapta a magyar állampolgárságot.

„Még nyáron megfogalmazódott bennem, hogy szeretném kérvényezni a magyar állampolgárságot. Szeretem Magyarországot, magyar az anyanyelvem, szeretek magyarul énekelni, és itt szeretném megalapozni a jövőmet. A napokban le is tehettem az esküt, ami nagyon sokat jelent nekem. Csupán lelkiekben változtat rajtam, hiszen nagyon jó érzés, és büszke vagyok rá, hogy magyar állampolgár lettem” – árulta el a Hír24-nek Csobot Adél.

Nem Csobot Adél az első a tehetségkutatók szereplői közül, akik azután kértek magyar állampolgárságot, hogy megismerte őket az ország. A Megasztár után Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, Bencsik Tamara és Kállay-Saunders András is letette az esküt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik