Szórakozás

Újabb négy énekest küldtek haza a Voice-ból

Voice (Voice)
Voice (Voice)

Pénteken este a Voice második élő adásában négy énekes számára ismét véget ért a verseny. A nézők és a Mesterek Bakonyi Zsoltot, Kriszta Réka Piroskát, Pákai Petrát és Karai Annát küldték haza.

Újra tizenkét énekes mérkőzött meg egymással a Voice második élő show-jában, amelyet ismét Szabó Kimmel Tamás dalos produkciója indított el.

Az első körben Malek Andrea versenyzői – Bakonyi Zsolt, Schrott Péter és Torzsa Gabi – álltak színpadra.

Bakonyi Zsolttal Mező Misi nem volt teljesen elégedett, sőt itt-ott hamisnak találta a fiú előadását, amivel Caramel is egyetértett. Somló Tamás inkább a koreográfiát értékelte, Zsolt Mestere, Malek Andrea sem méltatta különösebben a fiú dalát, ám azt hangsúlyozta, hogy nagyon nehéz elsőként a színpadra állni egy élő showban.

A vérbeli rocker, Schrott Péter előadása meggyőzte Caramelt, bár hozzátette, még több érzelmet várt az énekestől. Mező Misi szerint hibátlan volt a produkció, ám számára is belefért volna több érzelem, és megjegyzést tett Péter “cicafiús” nézésére is. Somló az énekes mozgásával, illetve “nemmozgásával” nem volt kibékülve, Malek Andrea pedig leszögezte, “védence” a legnagyobbak nyomába léphet.

Betegen állt színpadra Torzsa Gabi. Mező Misi különösen örült a lány által előadott roma dallamoknak, Caramel pedig úgy érezte, Gabi visszavitte az időbe, a gyerekkorába, édesanyja tűzhelye mnellé, Somló Tamás pedig érdekes színfoltnak nevezte a lányt. Andrea szerint az énekesnő szürke egérből sassá változott, ami nem kis dolog.

Malek Andrea versenyzőit Somló Tamás – Husnullina Regina,  Kriszta Réka Piroska és Weisz Viktor – énekesei követték.

Regina meggyőzte Malek Andreát, aki – most is hangsúlyozta – a párbajban a lány ellenfelét Berkes Gabit juttatta volna tovább. Mező Misi a tatár származású énekesnő emberi kavlitásait és nőiességét emelte ki. Somló Tamás nem tagadta, elfogult, és mint ahogyan korábban, most is bízik a lányban. “A zene és a nőiség diszkrét bája” – jellemezte Reginát.

Kriszta Réka Piroska meglepő produkcióval állt színpadra, Majka Belehalok című dalát dolgozta fel. Caramel komoly választásnak tartotta a számot, az erdélyi lányt pedig szenvedélyesnek. Andi kijelentette, tiszteli az énekesnőt. “Szeretem látni azt a szenvedést a szemedben” – tette hozzá Misi. Somló Tamás szerint Réka Piroska megmutatta, hogy Majka számát egy nő is elő tudja adni, nem kell hozzá “csúnya, szőrös pasinak” lenni.

Weisz Viktor produkciója a mesterek szerint hiteles volt. “Te a nép gyermeke vagy” – jelentette ki Mező Misi, Andi pedig a fiú tisztaszívűségét méltatta. Somló Tamás le volt nyűgözve: “átjött” – szögezte le.

Mező Misi csapatából Pál Dénes, Pákai Petra és Bűdi Szilárd küzdött meg egymással a Voice második élő show-jában.

Pál Dénes produkcióját a közönség ovációja követte, Malek Andi szerint túl jófiús volt az előadás, Mező Misi szerint ez inkább pozitívum. Caramel hiányolt valami pluszt a dalból, Somló Tamás pedig azt ünnepelte, hogy a fiú immár a harmadik stílusban mutatkozik be. “Ezzel eljuthatsz a végéig” – szögezte le az ősz mester.

“Most nagyon haragszom rád, a személyiségedből semmit nem mutattál meg. Az oké, hogy szexinek kell lenni, de ez inkább paródiának tűnt” – jellemezte Caramel Pákai Petra produkcióját. Andi sajnálta a lányt, ugyanis úgy látta, hogy nem érezte jól magát a légies táncosnők között, bár ezt a versenyző később cáfolta. Somló egyenesen dominának nevezte Petrát, Misi szerint pedig az előadás tizennyolc pluszos, azaz szexuálisan kicsit túlfűtött volt.

“Szilárdka, megvagyok lepve, becsüllek a dalválasztásodért, de ebben a nagyon erős mezőnyben nem tudni, a hangod elég erős-e ahhoz, hogy továbbmenj” – véleményezte Bűdi Szilárd produkcióját a korábban “leandikámozott” Malek Andrea. Mező Misi szerint ez nem kérdés, Caramel azonban jobban szereti a fiú vagányabb arcát látni.

Végül Caramel versenyzői – Gájer Bálint, Karai Anna és Henderson Dávid – álltak a Voice színpadára.

A swingénekes Gájer Bálint Mező Misi tetszését nagyon elnyerte, Malek Andinak azonban nem jött át a produkció. Caramel szerint a fiú maga a minőség és szenzációs.

Karai Anna előadását Mező Misi inkább show-nak, mint énekversenynek minősítette, Malek Andrea azonban kis híján leborult a koreográfusok előtt. Somló Tamás a női Mester mellé állt, Caramel szerint pedig ehhez a dalhoz kellettek a színpadon megjelenített külsőségek. “Nem tudtam másra figyelni, csak rád. A zenében nincsenek határok” – jelentette ki Caramel.

A lelkészcsaládból származó Henderson Dávid hangja ismét elvarázsolta Malek Andreát   Mező Misi szerint a fiút szeretik az istenek, de azt kívánja, a fiú megtanuljon kétlábbal a földön járni. Somló szerint a “repülős” koreográfia ellenére sem “szállt el” az énekes, Caramel pedig leszögezte, büszke a versenyzőre, aki mindig emelkedetten énekel. “Szeretem benned, hogy nem magad miatt állsz fel a színpadra, adni akarsz és ez kevés énekesről mondható el” – tette hozzá.

Malek Andrea csapatából a legtöbb nézői szavazatot Schrott Péter kapta, Bakonyi Zsolt és Torzsa Gabi közül azonban Mesterüknek kellett választania. Andi hosszas hezitálás után úgy döntött, Gabit viszi tovább a műsorban. Zsolt elárulta, erre a forgatókönyvre számított, és egyáltalán nem keseredett el.


Somló Tamás énekesei közül Weisz Viktor nyerte le leginkább a nézők tetszését. Az ősz Mesternek Husnullina Regina és Kriszta Réka Piroska közül kellett kiválasztania azt, akit akár esélyesnek tart a végső győzelemre is. A versenyt Regina folytathatja tovább. Réka Piroska a műsorvezető kérdésére elmondta, nagyon csalódott, ugyanis olyan dalt választott, amiben kicsit ő is benne van. “A jövőben is ilyen dalokat fogok választani” – jelentette ki dacosan.


Mező Misi versenyzői közül Pál Dénes csont nélkül jutott tovább, már a műsor alatti facebookos hozzászólásokból is kiderült, hogy imádják a nézők. Pákai Petra és Bűdi Szilárd közül Mező Misi – saját bevallása szerint – nem az alapján döntött, hogy ki a jobb és ki a rosszabb. A tehetségkutatót Szilárd folytathatja. Petra elárulta, számított erre a döntésre, ami nyilván rossz érzés számára, de nyertesként hagyja el a műsort és boldog, hogy részt vehetett benne.

Caramel három énekese közül a Voice nézői legjobban Henderson Dávidot zárták szívükbe. A múlt heti döntése, Mohamed Fatima kiejtése miatt sok kritikát kapott Mester most is nagyon nehéz helyzetben volt. “Nem tudom, egy ilyen élő műsorban mik a keretek, de nem tudok dönteni” – mondta és kért fél percet ahhoz, hogy kimenjen a színpadra versenyzőihez és megölelje őket. Gájer Bálint és Karai Anna közül Caramel végülis a fiút választotta.

A Voice második élő műsorának továbbjutói: Schrott Réter, Torzsa Gabi, Husnullina Regina, Weisz Viktor, Pál Dénes, Bűdi Szilárd, Henderson Dávid és Gájer Bálint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik