Szórakozás

Szexi naptárt csináltatnának Liptai Claudiával

A fene sem gondolná, hogy az emberek ennyire imádják a celebnaptárakat. Pedig állítólag viszik őket, mint a cukrot, ráadásul olyanoktól követelik, hogy csináljanak szexi kalendáriumot, akiknek vélhetően eszük ágában sincs a falra kerülni.

Kiszel Tünde, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Dukai Regina és Debreczeni Zita is pózoltak már kevés ruhában naptárfotón. Azt viszonylag nehéz megfejteni, miért és hogyan pattan ki valaki fejéből, hogy ő egy kalendárium díszítőeleme legyen. A pénz ez esetben nem igen lehet motiváló tényező, mert állítólag ezekből a kiadványokból nem lehet meggazdagodni. Legalábbis Kiszel Tünde évről évre ezt állítja, és mi persze hiszünk neki mindaddig, amíg medencés luxusvillája erkélyéről nem integet nekünk.

Azt is érdekes lenne felmérni egy közvélemény-kutatás keretében, hogy az autószerelőkön és kamionsofőrökön kívül ki veszi ezeket a szexi celebnaptárakat, mert azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy mondjuk egy feleség ilyesmit ajándékoz férjének, vagy tini fiának. A harmadik kérdés a funkció, de talán jobb, ha erről nem is tudunk.

Miután megjelent Kiszel Tünde 2013-as falinaptára olvasóink fantáziája is beindult és azt kezdték ragozni, ki készíthetne még hasonló kalendáriumot. Többen ajánlották Demcsák Zsuzsát, Ördög Nórát, Tatár Csillát, de a legtöbbször Liptai Claudia neve került szóba.

Nos, ez viszonylag pikáns felvetés, elég nehezen tudjuk elképzelni, hogy Claudia Kiszel Tünde nyomdokaiba szeretne lépni. Ráadásul úgy tudjuk, hogy hiába szeretnék, már szexi fotósorozatra sem hajlandó, így vélhetően a rajongóknak be kell érniük a lassan már sárguló playboyos képekkel, ha Claudiát ruha nélkül szeretnék nézegetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik