Szórakozás

Brutálisan meg kell híznia Árpa Attilának

Komoly próvatétel előtt áll Árpa Attila. Két szerep miatt néhány héten belül drasztikusan kell változtatnia testsúlyán. Előbb híznia, majd fogynia kell.

Árpa Attila a TV2 SuperMokkájának vendégeként elárulta, alázatos, ha a színészetről van szó, hiszen jól tudja, hogy a színész a rendező „eszköze” ahhoz, hogy megvalósítsa azt, amit elképzelt.

Azt is elárulta, A Nagy Duettben való szereplése egyszer hozzásegítette, egy szerephez – Verebes István kérte fel egy zenés-táncos darabhoz -, és azóta több felkérést is kapott. A műsorvezető, Liptai Claudia pedig leszögezte, ő biztos abban, hogy az éneklős műsor kapcsán változott meg a közvélemény Attiláról és vált rosszfiúból szerethető karakterré.


Claudia Attilát jövőbeli terveiről is kérdezte, aki elmesélte, januárban tíz kilót kell felszednie, ugyanis egy roma börtöntölteléket alakít majd egy magyar filmben, utána viszont egy francia tudós bőrébe bújik, így két hét alatt le is kell adnia a súlyfelesleget, amihez komoly fegyelmezettségre lesz szüksége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik