Szórakozás

Havas: Claudia és Tilla túl negédesek voltak

havas henrik (havas henrik)
havas henrik (havas henrik)

A Mokka egykori műsorvezetője, Havas Henrik  vendégként látogatott vissza a TV2 stúdiójába, ahol egykori műsorvezető-partnerével kellett beszélgetnie.

Liptai Claudia és Havas Henrik éveken át együtt vezették a TV2 ébresztőműsorát. Abban az időben egyetlen reggel sem múlhatott el csipkelődések nélkül, azonban az idő megszépíti az emlékeket. Havas Henrik tegnap a SuperMokka vendége volt, ahol Claudiával és Till Attilával kellett egy asztalhoz ülnie. A Tanár urat arról kérdeztük, hogy a külön töltött évek alatt Claudia mennyit változott.

“Nem tudom, hogy a műsornak mi a filozófiája, de a felvezetés túl lelkesre sikerült. Claudia és Tilla is túl negédesek voltak az egész beszélgetés alatt, de ez nem kritika, mert tudom, hogy elő van nekik írva, hogy milyen stílust kell képviselniük. Bár Claudia jó színésznő, mellettem sosem tudott ilyen lenni. Én kevésbé vagyok emberséges típus, és annak idején mellettem ő is átvette a stílusomat” – mondta a Hír24-nek Havas Henrik.

A Tanár úr azonban elárulta, hogy bár örült a Claudiával való találkozásnak, viszonyukat ezentúl sem fogják szorosabbra fűzni.

“Nem tartjuk a kapcsolatot és ezután sem tervezzük, mert mindketten zavarba jönnénk egymás telefonhívásától” – zárta rövidre Havas Henrik.

Nem így Liptai Claudia, aki kifejezetten boldog volt a nagy találkozástól. A TV2 műsorvezetője még Facebook-oldalán is közzétett egy közös képet Henrikkel. “Na, ki van a stúdióban??? Nosztalgiázom!” – írta a kép alá Claudia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik