Szórakozás

Tóth Szabit hazavárja a családja

A Sugarloaf tizenkét éve minden szilveszterkor dolgozik. Tóth Szabi imádja a hatalmas koncerteket, szerettei viszont ilyenkor kevésbé rajonganak a gitáros munkájáért.

Az év utolsó napján Szerbiában lép majd fel a Sugarloaf. Tóth Szabiék nem most először dolgoznak majd szilveszterkor, ugyanis már tizenkét éve mindig koncerttel búcsúztatják az évet. Ilyenkor a zenekar tagjai családjuk és szeretteik nélkül ünnepelnek, csak reggel érnek haza hozzájuk.


“Imádjuk ezeket a hatalmas szilveszteri koncerteket, ez az év csúcspontja. A közönség mindig felfokozott hangulatban van, ez pedig óriási energiát ad nekünk. Persze a család már kevésbé örül annak, hogy ilyenkor is dolgozunk. Sokszor kapok élesnyelvű beszólásokat azért, hogy nem velük szilveszterezek, de ezt meg kell érteniük” – mondja Tóth Szabi.

A zenész idén nagyon fog sietni haza szeretteihez. Csak jönnek-mennek majd, de valószínűleg Szabi így is csak reggel láthatja majd újra a családját.

“Volt már olyan év, amikor a családot és a barátokat is magunkkal vittük a fellépésre, de most másképp alakult. Amikor vége a bulinak nagyon gyorsan pakolunk és már indulunk is haza. Szerbia messze van, de remélem, hogy még ébren lesznek az otthoniak amikor megérkezünk” – mondja Tóth Szabi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik