Szórakozás

Vallomást tettek a Sugarloaf tagjai

Az együttes tagjainak már jócskán meggyűlt a bajuk a szerencsejátékokkal. Százezreket vitt el tőlük a szenvedélyük, de a közelmúltban kitalálták, hogyan óvják meg a pénztárcájukat.

Dér Heni, Tóth Szabi, Győri Balázs és Földesi Attila is szeretnek játszani és persze nyerni. A zenészek évek óta pókereznek, ruletteznek és blackjackeznek, a játékszenvedély pedig bizony nem kevés pénzt vett már ki a zsebükből. Tóth Szabi egy alkalommal az egész zenekar gázsiját rakta fel a pirosra, a dobostól pedig százezreket vett el a félkarú rabló.

“Nem vagyunk játékfüggők, de szeretünk játszani. Ha az együttes kaszinó környékén lép fel, mindenki tudja, hogy hol keresse a másikat. Imádjuk ennek a varázsát, de mindenkinek más veszi el az eszét. Heni és én is szeretünk pókerezni, a többiek pedig inkább a különféle játékgépekért rajonganak. Az ember persze nem nyerhet mindig, az elmúlt évek alatt több százezer forintunkba került mindez” – mondta el a Hír24-nek Tóth Szabi.

A Sugarloaf tagjai megelégelték a felesleges pénzkiadást, és saját játékgépet vásároltak. A próbák szünetében végre van mivel elütniük az időt, ugyanis néhány napja a próbaterem sarkába egy félkarú rabló került.

“Mivel a normál nyerőgépeket már betiltották, ez egy átalakított szerkezet. Mindenki büntetlenül teheti próbára a szerencséjét, szünetben nagyon jól szórakozunk vele. Hamarosan Sugarloaf házi bajnokságot is szeretnénk tartani, persze pénzdíj nélkül” – tette hozzá lelkesen Szabi.

Dér Heni már kevésbé díjazza a dolgot. Az énekesnő szerint a félkarú rabló elveszi a fiúk eszét, és a próbák helyett csak a géppel fognak foglalkozni. A Hír24-en keresztül is nevetve üzen nekik: “Vigyétek el onnan!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik