Szórakozás

Feljelentést tett Tóth Szabi

autótolvaj (autótolvaj, )
autótolvaj (autótolvaj, )

Plázaparkolóból próbálták ellopni Tóth Szabi kocsiját, de a tolvajok nem jártak sikerrel. Még csak ki sem tudták nyitni az autót.

Válogatott szidalmazással illette Tóth Szabi azt az illetőt, aki megpróbálta ellopni a kocsiját. A zenész kiborult, kocsija  – egyelőre – használhatatlan, de legalább nem vitték el a bűnözők.

„Most értem haza a rendőrségről és ezért ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de szomorodjon meg az a paraszt (akit mellesleg láttam is) aki feltörte, illetve megpróbálta feltörni az autóm az egyik pláza parkolójában! Nem sikerült neki, de legalább olyan szinten szétk..ta a zárat, hogy a központi zár nem engedi kinyitni az ajtókat” – írta a Facebookon a Sugarloaf frontembere.


Szabinak az volt a szerencséje, hogy a műholdas operátor rögtön riasztott, így gyorsan az autóhoz sietett. „Nem tudnak beszállni annyira tönkretették, de a rendszer rögtön letilt, így nem tudják elvinni az autót és az operátor rögtön értesíti a rendőrséget” – tette hozzá.

A történetben különös, hogy a tolvajok nem siettek el, így a zenész még találkozott is velük. „És ott vártak az autó mellett amíg oda nem értem! A csávó meg beszállás közben még hangosan ezt mondta: Tudod kié az autó bazze? A sugarloafos csávóé!” – mesélte el Szabi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik