Szórakozás

Ezt akarják Bódiék, kérdés, megkapják-e

Bódi Margóék hiányolják a tévés munkát és szívesen főznének valamelyik csatornán, ha megfelelő ajánlatot kapnának.

A Bódi Margó ízvilága című sorozat annak idején nagy sikerrel futott a legismertebb főzőcsatornán, ám miután a leforgatott 11 epizódot levetítették, többet pénz hiányában már nem tudtak felvenni – mesélte Margó a Hír24-nek. Bár a sorozat ismétléseit még most is láthatják az említett csatornán, de a Bódi házaspárt szerződés nem köti az adóhoz. Sőt kizárólagos szerződésük soha nem is volt a műsor kapcsán sem, erre ugyanis már a megállapodás időpontjában odafigyeltek.

„Nagyon szerettük ezt a műsort és állítólag a nézettsége is jó volt. Sajnáljuk, hogy már nincs rá több pénz. Az interneten is nagyon sokan írtak nekünk ebben a témában, kérik, hogy folytassuk a műsort, de hát a dolog nem rajzunk múlik. Mi nagyon szívesen főznénk még, hiszen rengeteg olyan receptem van, ami sem a műsorban nem szerepelt, sem a szakácskönyvben. Nagyon jól esik, hogy a rajongóink szinte követelik, legyen tévéműsorunk” – mesélte Margó, aki követőit tévéműsor hiányában is rendszeresen megörvendezteti különleges ételeivel, melyeket a Facebookon oszt meg.

Bódiék nem rejtik véka alá, szívesen vennék, ha valamelyik csatorna, vagy netán egy producer megkeresné őket. Azt mondják, még forgatási helyszínt is biztosítani tudnának, hiszen ők korábban sem felépített díszletben főztek, hanem a sógórnője, Ági házában, ami ma is épp olyan állapotban van, mint a korábbi forgatások idején.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik