Szórakozás

Ilyen lesz majd Ördög Nóra kislánya

Ha sokáig szoptatja gyermekét, akkor a kislány szép és okos lesz – üzeni  Bódi Margó Ördög Nórának, akiért az egész Bódi família rajong.

Eddig sosem látott fotót posztolt ki a Facebookra Bódi Margó, melyen Ördög Nórával látható. Ennek kapcsán az énekesnőben felszínre törtek a régi emlékek és megfogalmazódott benne az is, hogy ő bizony nagyon szeretne segíteni a várandós műsorvezetőnek. Addig törte a fejét, amíg kitalálta, hogy megajándékozza az egészséges ételeket tartalmazó szakácskönyvével, amelyben olyan finomságok találhatók, amelyet Nóri még a szoptatás közben is nyugodtan fogyaszthat majd.

„Tudom, hogy sok kismamának gondot jelent, hogy mit ehet és mit nem, ezért gondoltam, hogy segítek Nórinak. Nagyon szeretjük őt. Először csak Guszti és a fiúk rajongtak érte, aztán én is nagyon megszerettem. Gusztinak nagyon tetszett, hogy Nórának csodálatos hosszú, barna haja volt és gyönyörű arca. Aztán több műsorba is meghívott minket és összebarátkoztunk vele. Úgy gondolom, hogy ő is kedveli a családunkat” – mesélte Margó, aki a rajongóit egy régi fotóval is megajándékozta, amely még a Kölyökidőben készült róla és a műsorvezetőről.

Margó az egészséges ételek fogyasztása mellett azt tanácsolja Nórának, hogy lehetőleg jó sokáig szoptassa majd gyermekét. Az énekesnő biztos abban, hogy azok a babák, akiket sokáig táplálnak anyatejjel, sokkal szebbek és okosabbak lesznek, mint az átlag.

Úgy tűnik, hogy Margó rengeteg élettapasztalattal rendelkezik és ezeket szívesen megosztja a fiatalokkal is. A minap például Radics Gigit nyugtatta meg, nem kell tartogatnia a szüzességét a nászéjszakáig, ugyanis szerinte a fiatal Megasztárosra ez a szabály nem vonatkozik, mert nem a lovári roma csoporthoz tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik