Szórakozás

Újratemették Bódi Margó szüleit

Az énekesnő nem tudja, mi történik vele, de mostanában végre fel tudja idézni elhunyt édesanyját, akinek arcára évtizedekig egyáltalán nem emlékezett. Margó csupán 9 éves volt, amikor félárván maradt.

Bódi Margó örömmel mesélte, hogy végre emlékszik az édesanyjára. Éveken át hatalmas szívfájdalma volt, hogy nem tudta felidézni anyukáját, ugyanis gyermekkori emlékei teljesen megfakultak.

„Még egy fotóm sem maradt az édesanyámról. Nemrég próbáltam keresni róla egy felvételt, de kiderült, hogy egyetlen kép sem maradt meg. Bejártam a falunkat, kérdezgettem mindenkit, de hiába. Csupán annyit tudtam meg róla, hogy nagyon hasonlítok rá. Ennek természetesen örülök” – mesélte Margó, aki nem tudja mi történt vele, de az utóbbi napokban előjöttek a régi emlékei. Az rémlik neki, hogy szeretett édesanyjának hosszú, dús fekete haja volt, amit ő nagyon szeretett. Az énekesnő nem titkolja, a napokban furcsa érzés kerítette hatalmába, amikor meglátott egy anyát a lányával. Azt mondja, rettentően irigyelte őket és elszorult a torka.

Bódiék egyébként a közelmúltban elhatározták, hogy újra „összeházasítják” az énekesnő elhunyt szüleit, akik 30 évig külön nyugodtak. Éppen ezért egy sírba helyeztették őket.

„Nem volt szomorú a dolog. Mindenki összejött a családból. A sírnál volt pap és hozattunk zenészeket is. Olyan volt, mint ha csináltunk volna nekik egy új ‘esküvőt’.  Így végre együtt lehetnek” – mondta Margó, aki nagyon bánja, hogy a sírkőbe se tudták betenni édesanyja fotóját, mivel azóta sem került elő róla egy kép sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik