Szórakozás

A tehetségkutatók nyomták el Bódiékat

bódi család (bódi család, )
bódi család (bódi család, )

Az illegális letöltések és a tehetségkutató műsorok miatt negyven százalékkal kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk Bódi Gusztiéknak.

“Nekünk már csak a fellépések maradtak, nem csinálunk több lemezt, ugyanis azt már nem vásárolják elegen az illegális letöltések miatt. Ha valaki megvesz egy cédét, és felrakja az internetre, akkor ott van a borító eleje és a hátulja színesben, plusz az összes dal, amit bárki letölthet. Mondhatom, hogy ezzel eltemették a lemezforgalmazást” – nyilatkozta a Hír24-nek Bódi Margó.

Bódiék új dalokat ettől függetlenül készítenek, ezeket viszont majd csak fellépéseken, tévéműsorokban és a hivatalos weboldalukon hallgathatják meg az érdeklődők.

“Ha nem lennének új dalok, akkor még kevesebb fellépésünk lenne. Már most sokkal kevesebb meghívásunk van a tehetségkutatók miatt. Folyamatosan jönnek fel újabb és újabb előadók, akik miatt a régieket pihentetik. Nekünk még talán szerencsénk van, mert a mi műfajunk nincs ezekben a műsorokban, így minket invitálnak, ha mulatóst szeretnének” – árulta el Bódi Margó.

A zenész ettől függetlenül nem panaszkodik, hiszen nyáron is sokat dolgozott férjével, Bódi Gusztival.

“Sok munkánk volt, de sajnos idén negyven százalékkal kevesebb koncertet adtunk. Ezt a kiesést semmivel sem lehet pótolni, ezért meghúzzuk a nadrágszíjat. Amink van, beosztjuk, annak idején megtanultunk spórolni. Tudjuk, meddig nyújtózkodhatunk, és különben sem vagyunk nagy költekezők, nincsenek nagy igényeink” – tette hozzá Bódi Margó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik