Szórakozás

Bódi Margó kipakol Radics Gigi szüzességéről

A Megasztár nyertese a minap azt nyilatkozta, szűzen szeretne férjhez menni, ezzel betartva a roma hagyományokat. Bódi Margó szerint Giginek nem kell tartogatnia ártatlanságát, rá ugyanis nem vonatkozik ez a szabály.

Margó a Hír24 érdeklődésére azt is elemezte, mire építi a fenti kijelentését. Azt mondja, ő sokkal jobban ismeri a romák szokásait, mint azok, akik könyveket írnak róluk, hiszen maga is az, és sokat tartózkodik közöttük. Mint mondja, jelenleg 800 ezer roma él Magyarországon, 18-20 százalékuk tartozik a lovári népcsoporthoz, közöttük ő is. Éppen ezért tudja, hogy csak azokra a roma nőkre vonatkozik a szüzességi fogadalom, akik szintén lováriak. Az énekesnő szerint Radics Gigi az úgynevezett romungrók, vagyis magyarcigányok közül való, így ő nyugodtan szexelhetne a házasság megkötése előtt is.

Margó, aki valóban szűzen ment férjhez, állítja, nem bánta meg, hogy Gusztin kívül soha nem volt más férfival. Viccesen hozzáteszi, egyébként sincs összehasonlítási alapja, jó így neki, ahogy van. Arról is mesélt, hogy azokat a lovári lányokat, akik nem tartják be a szüzességi fogadalmat, keményen megbüntetik. Ő annak idején már azért is kapott, mert megszökött Gusztival, pedig nem volt közöttük szex.

„Amikor hazamentünk, a nevelőanyám engem is megvert és Gusztit is. Apám meg hiába dolgozott együtt a férjemmel, nem állt szóba vele” – elevenítette fel emlékeit az énekesnő, aki szerint egy lovári nőnek teljesen normális dolog, hogy a házassága középpontjában nem a szex áll, és az is, hogy kiszolgálja a férjét. Ez azonban nem rabszolgaságot jelent – teszi hozzá Margó, aki szigorúan tartja az ősi hagyományokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik