Szórakozás

Kiforgatja pénzéből Ashtont Demi Moore

Milliókat akar keresni a váláson Demi Moore, ezért egy igencsak vaskos asszonytartást fog kiharcolni magának.

Pénteken végre hivatalosan is lépést tett afelé Demi Moore és Ashton Kutcher, hogy ne legyenek többé egy házaspár, a színész ugyanis beadta a válókeresetet. A papírokból kiderül, hogy Ash semmilyen anyagi juttatásra sem tart igényt, de Demi kérhet tőle. A színésznő pedig élni is fog a lehetőséggel. Moore ugyanis olyan asszonytartást szeretne, mint amilyet Bruce Willis fizetett neki anno. Aminek az összege olyan nagy volt, hogy a botrány elkerülése végett, soha nem hozták nyilvánosságra a pontosan. De az biztos, Demi milliókat keresett havonta, és akar a későbbiekben is, csak azzal, hogy elhagyták.

A bennfentesek szerint a válás elindítását is azért húzták ilyen sokáig, mert Demi és Ashton ügyvédei nem tudtak megegyezni az asszonytartás mértékéről. Szóval elindították ők a szakítási procedúrát, csak éppen titokban zajlottak az események.

Demit egyébként egyértelműen a bosszú vezérli, és ezért szedi el Kutcher pénzét. Körülbelül ugyanis mindkettejüknek olyan 140-150 millió dollárja lehet, vagyis az ötvenéves bombázónak is van miből eltartania magát élete végéig. Így hiába Ashton az egyik legjobban fizetett tévésztár, szinte az egész havi jövedelmét át kell majd utalnia a volt asszonynak. Közben pedig imádkozni, hogy valaki vegye el Demit, és szabadítsa meg járandóság kifizetésétől, ahogyan ő is megszabadította Bruce Willist a plusz anyagi tehertől hét évvel ezelőtt.


Érzelmileg megterhelő, de anyagilag igencsak kellemes a válás Deminek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik