Szórakozás

Vissza akarja szerezni nejét Russell Crowe

Russell Crowe (Russell Crowe)
Russell Crowe (Russell Crowe)

Bár a hírek szerint már továbblépett, most mégis azt tűzte ki céljául Russell Crowe, hogy helyrehozza tönkrement házasságát, és kibéküljön a feleségével.

Októberben teljesen váratlanul bejelentette Russell Crowe és Danielle Spencer, hogy elválnak. Hivatalos lépéseket azonban még mindig nem tettek annak érdekében, hogy ne legyenek házastársak. Ha pedig az Oscar-díjas színészen múlik, akkor nem is fog ilyesmire sor kerülni. Russell a Twitteren közölte a rajongóival, hogy mindent el fog azért követni, hogy újra egyesítse a családját. Ami magában foglalja azt is, hogy visszaszerzi a feleségét, és újra lángra lobbantja a szerelmet az énekesnő szívében. Persze mindezt csak az után, hogy végzett jelenlegi filmje forgatásával. Vagyis a szép tervek ellenére az asszony és a gyerekek még mindig nem élveznek prioritást a munkával szemben, ahogy korábban sem.

Crowe ugyanakkor hevesen tagadta azon pletykákat, hogy már más mellett keresné a boldogságot. Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben többször látták együtt erősen félreérthető helyzetben a tévés sztárszakácsnővel, Katie Lee-vel. Szerinte semmi nincs közte és Billy Joel harmadik exneje között. Persze, aki családegyesítésen dolgozik, az nem is ismerheti be, hogy szeretőt tart.


Nem kell neki új nő, a régi feleségét akarja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik