Szórakozás

Demit megint kiközösítették a lányai

Demi Moore (Demi Moore)
Demi Moore (Demi Moore)

Alig pár hétnyi békesség után Demi Moore három lánya úgy döntött, hogy nem vesznek részt az önpusztításba visszacsúszott anyjuk életében.

Szomorú és magányos karácsony elé néz Demi Moore, ugyanis pasija után a lányai is elhagyták. A három sztárcsemete alig néhány hete rendezte a viszonyát anyjukkal, miután a legidősebb, Rumer lovagja meggyőzte őket a békülésről. Ám mivel Demi megint inni kezdett és egyfolytában bulizik, a lányok úgy gondolták, ismételten megszakítják vele a kapcsolatot. Nekik ugyanis egy anyukára van szükségük, aki törődik velük, nem egy ivócimborára, aki túl az ötvenen is úgy viselkedik, mint egy felelőtlen tini. Így addig nem is veszik fel vele a kapcsolatot, amíg nem nyugszik le, és szedi össze magát. Illetve Rumertől még azért is bocsánatot kell kérnie, amiért összejött régi jó barátjával, Vito Schnabellel, majd leégette a fiatal műkereskedőt a viselkedésével.

Rumer, Scout és Tallulah a nyáron elégelték meg először Demi viselkedését és hónapokig távol is maradtak tőle minden szinten. Ami egy idő után ösztönzőleg hatott a színésznőre, és már nem siránkozott Ashton Kutcher miatt, valamint a vad természetét is visszafogta. De mindez csak ideig-óráig tartott.


Egyedül maradt a piálás miatt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik